Uncategorized

فضل شاكر يطرح أغنيته الجديدة ”صعبان عليك حالي” | نجوم الفن

طرح الفنان فضل شاكر، أغنية جديدة بعنوان “صعبان عليك حالي”، عبر القناة الرسمية الخاصة به على موقع “يوتيوب”.

“صعبان عليك حالي” كلمات مصطفى مرسي، وألحان و توزيع خالد عز، Mix & mastering عمرو هاشم، اخراج : محمود رمزي.

تقول كلمات الأغنية: “صعبان عليك حالي .. بقى صعبان عليك حالي … لأ ما يصعبش عليك غالي .. كفايه … سيبني بحالي بقى .. إنساني …. تبت منك أنا … إنساني .. صعب الجوع تاني … بعت رخيص الغالي … ابكي و أنا مالي .. انا مالي”.

انا مالي .. صعب الجوع تاني … بعت رخيص الغالي … ابكي و أنا مالي .. انا مالي .. انا مالي .. مالي مالي بيك أنا كفايه .. كفايه كدب بقى .. انساني تبت منك أنا .. انسااااني .. غااالي .. لالالا .. كفايه … سيبني بحالي بقى .. انساااني .. تبت منك أنا .. انساني”.Source link

مقالات ذات صلة

زر الذهاب إلى الأعلى